Waarom jij moet investeren in online marketing!

Online marketing is vandaag de dag onmisbaar voor je online vertegenwoordiging. Het vergt professionele kennis en middelen. Kennis en voor de middelen die jij zelf niet tot je beschikking hebt. Al hoe wel online marketing specifieke kennis vraagt is het wel een brede term. Welke zaken allemaal onder online marketing valt vertellen wij je onderstaand.

SEO

SEO staat voor search engine optimization. SEO is het tegenovergestelde van zijn grote broer SEA. Met SEO probeer je o.a. een zo hoog mogelijke Google rank te krijgen. Echter is goed om te vermelden dat SEO en traject is voor lange termijn. En dat kan voor menigeen lastig zijn. Graag geven we daar antwoord op. Stel jij kiest voor SEA dan betaal jij om bovenaan de pagina te komen. Maar als jij de advertenties uitzet dan is jouw vermelding ook weg. Dat is bij SEO niet zo. Doordat je op termijn autoriteit opbouwt zul jij altijd in de zoeklijsten vindbaar zijn. SEO is naar onze mening dan ook onmisbaar in een gedegen online marketingstrategie.

SEA

Hierboven hebben wij al kort over SEA gesproken, maar in dit kopje gaan we er graag dieper op in. SEA zijn de betaalde resultaten bovenaan in Google. Effectief maar er zitten logische wijs ook een kostenplaatje aan vast. Het is de kunst om de advertenties zo goed en goedkoop mogelijk in te stellen om je investering zo rendabel mogelijk te maken. Er kan bewust gekozen worden om alleen SEA toe te passen, maar een combinatie van SEO en SEA is dan ook erg aan te raden.

Social media

Social media zetten wij onder online marketing. Dat komt doordat social media zoveel te bieden heeft. Jij kan story-telling, leads generen of directe verkoop realiseren. Voornamelijk wordt social media gehanteerd om naamsbekendheid te generen en op die wijze een verhaal te vertellen. Wat tevens ook bijzonder effectief is. Steeds vaker zien wij dat verschillende social media platformen bezig zijn om sales en of verkoopopties te realiseren. Dat in combinatie met onze vele uren actief op social media zorgt social media ervoor dat het een hele interessante optie is voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *