leren armband

Stoere accessoires voor mannen: de leren armband

Wil je als man je outfit upgraden maar weet je niet goed hoe? Sieraden kunnen een mooie aanvulling zijn op elke outfit. Natuurlijk wil je dan niet dat je sieraden te vrouwelijk zijn. Kies daarom voor mannensieraden. Deze sieraden, zoals ringen, armbanden en horloges, zijn groter en stoerder vormgegeven dan damessieraden. Anderen zien direct dat jij sieraden voor echte mannen draagt. Een horloge is het meest gedragen mannensieraad, maar als je deze wilt aanvullen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leren armband. Een leren armband kan een subtiele versiering vormen om je pols. Een dergelijke armband past zelfs bij een nette outfit of een modieus pak. Een mooie, kwalitatief goede armband laat je er extra verzorgd uitzien. Deze armbanden zijn te koop in vele vormen en maten en zijn vaak niet duur. Ze zijn een prima keuze als je op zoek bent naar een voordelige upgrade van jouw stijl.

Soorten armbanden

Leren armbanden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een sobere armband van zwart of bruin leer. Deze passen goed bij een net pak. Gevlochten armbanden zijn tegenwoordig ook populair. Zo’n armband past uitstekend bij een casual outfit. Naast het leren bandje kan ook de sluiting in verschillende uitvoeringen voorkomen. Kijk altijd naar de kwaliteit van de sluiting en de stijl van de armband in zijn geheel. Voor een sobere leren armband kies je er één met een leren sluiting of een simpele zilveren sluiting. Let er daarnaast altijd op dat je armband goed combineert met andere sieraden en de rest van je kleding. Draag bij voorkeur niet twee kleuren leer door elkaar. Bij bruine leren schoenen past dus een bruin leren sieraad. Sommige merken bieden je de mogelijkheid een tekst te laten graveren in het leer. Zo kun je de namen van je kinderen of een inspirerende tekst laten graveren in jouw sieraad.

Mooi souvenir

Ga je binnenkort naar het buitenland? Kijk daar dan eens rond naar leren armbanden. In het buitenland worden vaak mooie armbanden aangeboden voor een lage prijs. Als je voor zulke sieraden kiest draag je altijd een originele armband, één die niemand anders heeft. Kies bij voorkeur voor een armband die op traditionele wijze is gemaakt. Dan weet je zeker dat je goede kwaliteit in handen hebt. Landen waar je dit soort sieraden aantreft zijn onder andere Marokko, Thailand en India. Vaak leent de stijl van deze sieraden zich goed voor combinaties met casual outfits.

Leer onderhouden

Net als andere leren gebruiksvoorwerpen dien je je leren armband goed te onderhouden. Ga er bij voorkeur niet mee onder de douche of mee zwemmen. Daar kan het leer van uitdrogen. Daarnaast kun je je armband onderhouden door leervet te gebruiken. Doe dit wel met mate. Ten slotte zijn sluitingen van dit soort armbanden vaak prima te vervangen als deze slijtage vertonen. Jouw leren sieraad kan zo jaren mee gaan en een trouw onderdeel van je kledingstijl gaan vormen.

Bron: https://www.mannenexpert.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *