Heb jij een WordPress website? Laat je niet hacken!

Anno 2022 staat de ICT-branche onderdruk! Nu horen wij jou denken: onderdruk? Het aantal hackers is wereldwijd nog nooit zo hoog geweest. Dat kan een groot risico zijn voor jouw onlineonderneming, want wat als je website wordt gehackt? Helaas komt dat op dagelijkse basis nog in grote getalen voor. Gelukkig kan jij dat voorkomen! Hoe? Dat leggen wij jou hieronder uit!

Je WordPress website beveiligen

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS-systeem. Dat is indirect weer verleidelijk voor hackers. Het is natuurlijk rampzalig als je website of webshop wordt gehackt, want in de meeste gevallen staat er gevoelige informatie in de back-end. Als dat in de verkeerde handen terecht komt kan dat ontzettende vervelende gevolgen hebben. Het is daarom essentieel dat jij je WordPress site goed beveiligd. Dat kan jij doen met het WordPress onderhoudspakket. Cybercriminaliteit kun jij dus wel degelijk voorkomen.

Wettelijke verplichting

Als Nederlandse onlineondernemer ben jij wettelijk verplicht om te voldoen aan de AVG-wet. Helaas zijn er ontzettend veel websites en webshops in Nederland. De autoriteit persoonsgegevens, afkorting AP, kan daarom niet alles websites langsgaan. Wel kunnen ze kijken in hoeverre een site onderhouden wordt. Want dat staat direct gekoppeld aan een vergroot risico om gehackt te worden. Wij zijn fan van de gezegde: voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt al helemaal in deze situatie. Voorkom controle en boetes van de autoriteiten.

Je hoeft niet alles zelf te doen

Een valkuil voor veel ondernemers is dat ze het vaak allemaal alleen willen doen. Dat hoeft niet. Jij hoeft je WordPress website niet zelf te onderhouden. Vaak gaat dat gepaard met een bepaald kennisniveau dat je daarvoor moet hebben. Eveneens is het niet je grootste hobby en kost het je onnodige tijd. Bereken anders eens de uren en de omzet die je mist loopt, omdat jij je kostbare tijd moet investeren in het onderhouden van je website. Daarnaast is de kans groot dat jij juist iets kapot maakt aan je website dan geneest. Dat heeft tot gevolg dat je website niet stabiel of offline is. Dat wil je allesbehalve! Wponderhoudspakket ontzorgd jou graag met het onderhoud van je website. Dan kan jij hetgeen doen wat je het liefst doet en dat is ondernemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *