Leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin

Leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin

Je hebt dezelfde hobby’s

Je kent je vriendin al een hele poos. Ook weet je precies waarin zij is geïnteresseerd en wellicht heb je dezelfde hobby’s. Juist het hebben van dezelfde interesses zorgt ervoor dat jullie je nooit vervelen als je samen bent. Leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin maken jullie vriendschappelijke relatie waardevol en gezellig. Je leert van elkaar nieuwe dingen, zoals op het gebied van creativiteit als je van knutselen houdt. Je kunt elkaar ook leestips geven als je allebei graag leest. Je kunt ook allebei hetzelfde boek lezen en de week daarna erover praten. Je zult dan merken dat je allebei andere zaken uit het boek belangrijk vindt, ze anders interpreteert enz. Leuk om elkaar je mening te geven over het onderwerp of de hoofdpersonen van het boek. Je kunt dit uitbreiden en met meer mensen een leesclub oprichten. Je hoeft dan nooit te zoeken naar gespreksstof, die heb je namelijk altijd als je van boeken houdt.

Tuinieren

De ene heeft een vriendin om mee (online) te winkelen, de ander om op reis te gaan of eens per week gezellig bij elkaar op de koffie te gaan. Je kunt echter ook samen tuinieren. Tijdens het tuinieren begin je een gesprek of je praat over de planten. Je geeft elkaar zaad van een plant of ruilt stekjes van planten. Er zijn zoveel leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin. Tuinieren is naast gezellig ook nog erg praktisch. Je hoeft dan niet elk weekend in je tuin te werken. Verenig het nuttige met het aangename en ook de vriendschap zal daar de vruchten van plukken. 

Film kijken

Geen zin om alleen film te kijken? Film kijken is een van de leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin. Ook als je kinderen hebt kan deze afspraak meestal doorgaan. Je hebt geen oppas nodig, want je bent zelf thuis en je vriendin komt bij jou en dat om de beurt bij jou in huis en bij haar thuis. Een vriendinnen avond hoeft niet veel te kosten als je het thuis gezellig maakt. Op die manier kun jij regelmatig contact met je vriendin prima volhouden. Maak een lijstje met films die je samen wilt bekijken.

Samen koken

Onder de leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin valt ook samen koken. Neem een vaste dag in de week dat je samen kookt. Spreek dit duidelijk af, ook wie de boodschappen doet. Verdeel deze taak, zodat het voor allebei een feestje blijft om samen te koken. Je kunt allerlei recepten proberen. Kijk ook eens online voor inspiratie en ideeën. Een lekkere fles wijn erbij en jullie avond is geslaagd. Naast de pret die het samen koken zal meebrengen, is ook het samen eten erg gezellig. Er zijn steeds meer huishoudens van één persoon. Verenig je en maak er een gezellige boel van door veel samen te ondernemen, zoals tuinieren, koken, een boek bespreken, een creatieve avond, een filmavond thuis, een puzzelavond, online winkelen enz. allemaal leuke dingen om thuis te doen met je beste vriendin.

Haarspullen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *