Het perfecte luchtje voor de man

Het perfecte luchtje voor de man

Wil je verzorgd overkomen bij collega’s, je date of je vrienden? Dan zorg je er natuurlijk voor dat je lekker ruikt. Met een luchtje voor de man ruik je op elk moment van de dag goed. Na het sporten en een verfrissende douche, breng je wat van je geur aan, en je kunt aan de rest van je dag beginnen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een luchtje voor de man. Jouw nieuwe favoriete geur uitkiezen doe je het eenvoudigst door er een aantal te proberen, bijvoorbeeld in een parfumzaak. Je kunt je hier laten adviseren en je nieuwe geur aanschaffen.

Geuren in combinatie met andere verzorgingsproducten

Veel verzorgingsproducten bevatten al parfum. Gebruik je bijvoorbeeld baardolie of deodorant? De kans is groot dat deze al parfum bevatten. Let daarom altijd goed op eventuele combinaties. Vind je de geur van je baardolie lekker en wil je dat deze eruit springt? Dan kun je overwegen een heel mild parfum te gebruiken in dezelfde stijl. Weet je niet zeker welke geur goed bij de rest van je producten past? Neem deze dan mee naar een speciaalzaak en laat je adviseren. Het laatste wat je wilt is een combinatie van geuren die verkeerd uitpakt. Gelukkig bieden veel merken bijpassende producten aan, met dezelfde geur als je eau de parfum. Als je een bijpassende deodorant gebruikt weet je zeker dat je goed zit.

Weetjes over parfum

Wist je dat parfum altijd opgebouwd uit noten? Een parfum of luchtje voor de man bevat doorgaans drie lagen. De eerste laag, ook wel de topnoot genoemd, ruik je direct bij het opdoen en vervliegt na enkele minuten. Daarna volgt de hartnoot, het hart van je geur. Deze blijft enkele uren hangen. Twee uur na het opbrengen ruik je de basisnoot. Dit is vaak de zwaarste geur uit je parfum. Het is lastig al deze noten uit elkaar te houden. Vaak ruik je bij het testen alleen de topnoot van je luchtje. Daarom is het aan te raden na het testen niet direct je geur te kopen, maar een aantal uren te wachten. Als je je geur dan nog steeds lekker vindt, kun je deze met een gerust hart aanschaffen. Je weet dan welke noten er gedurende de dag naar voren komen.

Geur als cadeau

Al jaren is het luchtje voor de man één van de populairste cadeaus om te geven. Een luchtje voor de man is dan ook niet alleen een mooi cadeau voor jezelf, maar ook voor je vader of een goede vriend. Ook veel vrouwen kopen geurtjes voor hun man. Als je overweegt een geurtje te kopen voor een goede bekende is het aan te raden te weten te komen welke geur hij graag draagt. Zo voorkom je dat je iemand opzadelt met het verkeerde parfum. Dat geldt natuurlijk ook als je je vriendin of vrouw een geurtje wilt geven. Je gaat dan altijd uit van de smaak van je geliefde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *