Studeren! Wat nu

Studeren! Wat nu?

Je begint een februari met een nieuwe studie; leuk! Maar waar moet je allemaal aan denken? Het ligt er natuurlijk aan waar je gaat studeren, wat je gaat studeren en wat je vooropleiding is. Je hebt natuurlijk sowieso een goede tas nodig, die elke dag met je mee kan. Kijk daarnaast goed naar de verplichte literatuurlijst van je opleiding, zodat je je boeken op tijd in huis hebt. Ga je studeren in een echte studentenstad waarvoor je nét iets te ver moet reizen? Dan is het ook verstandig om op zoek te gaan naar een studentenkamer. Wanneer je rechtstreeks van de middelbare school komt, is de kans groot dat je nog geen eigen laptop hebt. Voor de meeste opleidingen is een laptop noodzakelijk, dus het is belangrijk dat je een laptop hebt die goed bij jou en je studie past! 

Het kiezen van je laptop

Bepaal eerst waarvoor je je laptop gaat gebruiken. Gebruik je de laptop enkel voor je studie of wil je er ook mee kunnen gamen? Daarnaast hebben sommige opleidingen een laptop nodig met een sterkere processor dan andere opleidingen. Wanneer je goed weet welke eisen er aan je laptop zitten, kun je er een aanschaffen. De perfecte laptop bestaat waarschijnlijk niet en elke laptop heeft wel iets dat niet voldoet aan je eisen. Hij is te zwaar, te traag of de batterijduur is niet lang genoeg. Het kan ook zo zijn dat een laptop aan al je eisen voldoet, maar dat het scherm te klein is. BTO heeft hier iets op bedacht. Je kunt hier zelf je laptop samenstellen. Zo maak jij meteen een goede start op je opleiding met een laptop die perfect bij je past. Op de website van BTO kun je aangeven welke onderdelen van de laptop voor jou belangrijk zijn. Hoeft het beeldscherm voor jou niet zo groot te zijn? Kies dan voor een 14 inch laptop. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel geheugen de laptop moet hebben en wat de opslagcapaciteit is. De prijzen worden direct aangepast bij elke keuze die je maakt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je de laptop wil bestellen. Daarnaast kun je je laptop direct voorzien van bijbehorende accessoires. Zo heb je in één bestelling alles in huis!

Keuzestress?

Heb je liever dat er een specialist met je meekijkt tijdens het samenstellen van je laptop? Neem dan contact op met BTO. De specialisten van BTO staan voor je klaar om je verder te helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *