seksshop

Hou het spannend tijdens de lockdown

Nooit gingen er zo veel koppels uit elkaar als tijdens de lockdown. Omdat mensen een hele dag samen in hetzelfde huis waren ontstond er in de meeste huishoudens al eens onenigheid. De tijd die je als koppel in een lockdown hebt is echter ideaal om wat te experimenteren op gebied van seks. De seksshops maakten in de lockdowns een zeer mooie omzet. We vertellen je hier meer wat koppels zoal kochten in een seksshop of wat ze online bestellen.

Seksshop Online

Omdat winkelen tijdens de lockdown verboden of afgeraden was kenden de online seksshops een absoluut topjaar. In de verkoopcijfers viel het enorm op dat er veel geëxperimenteerd werd in de slaapkamer. Het populairste artikel blijft nog steeds de vibrator. Deze werd massaal in verschillende kleuren, maten en soorten besteld. Het type vibrator dat het meeste besteld werd in online seksshops was het trilei. Dit kleine vibrerende eitje kan van op afstand bediend worden met de gsm of een afstandsbediening. Ideaal als je partner in de kamer naast je in een digitale vergadering zit voor haar werk. De luchtdrukvibrator kent ook zijn opmars in de meeste slaapkamers. Dit kleine speeltje produceert luchtpulsen die een zeer intens gevoel geven aan de clitors. De Womanizer is het bekendste model van luchtdrukvibrator. Het bedrijf achter de Womanizer groeide op een jaar tijd uit tot een van de wereldleiders in het produceren en verkopen van sekstoys. Naast sextoys verkopen de meeste seksshops ook lingerie en accessoires. Deze kende ook een groei van 20% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van condooms kende dan weer een dieptepunt. Mensen mochten niet meer afspreken met elkaar waardoor er minder nood was aan voorbehoedsmiddelen. De koppels die dan toch nog samen konden zijn, deden het onveilig of hadden hun voorraad condooms in gedaan voor de lockdown.

Fysieke Seksshops

Omdat sekstoys niet gezien werden als levensnoodzakelijk moesten de meeste fysieke seksshops maanden de deuren sluiten. De meeste winkels begonnen daardoor ook hun speeltjes digitaal aan te bieden. Op die manier konden vaste klanten nog steeds hun nieuwe sextoy kopen. Bij het versoepelen van de maatregelen kwamen er toch veel nieuwe klanten langs in fysieke seksshops. De vraag naar speelgoed voor in de slaapkamer is met andere woorden nog steeds aan het stijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *