Mobigamer.nl

Online gamen in 2021 – de leukste spellen

Ons leven speelt zich hoe langer hoe meer online af. Van thuiswerken en onderwijs op afstand tot Skypen en Facetimen met familie en vrienden. Dan is het niet meer dan logisch dat we ook steeds vaker online entertainment zoeken. Online gamen is populair. Je kunt bijvoorbeeld spelletjes op je mobiele telefoon spelen. Hiervoor kun je terecht bij: Mobigamer.nl

Samen via Zoom

De online programma’s zoals Zoom, Teams en Google Meets kent iedereen inmiddels wel als praktisch communicatiemiddel voor werk en school. Maar je kunt natuurlijk ook heel gezellig een spelletje spelen. Wat dacht je van een quiz? En dan natuurlijk wel met een mega enthousiaste host die zich helemaal uitleeft in zijn rol. Of iets rustiger misschien een potje pictionary? Dan komen ook de creatieve kronkels van de hersenen nog even aan het werk.  

Bordspellen van analoog naar digitaal

Settlers of Catan is een bordspel, maar momenteel online ook een erg groot succes. Je speelt het online met je vrienden. Het is lekker snel om te spelen. Het is beschikbaar voor iOS, Android en pc. En er is ook een versie van Catan beschikbaar op de Nintendo Switch

Nog zo’n actie bordspel is Game of Thrones. De nieuwe digitale editie van de game maakt het gemakkelijk om op afstand met vrienden te spelen. Het is een behoorlijk lang spel, maar je kunt het natuurlijk als terugkerende afspraak met je vriendengroep maken. Speel bijvoorbeeld elke week op een vast moment zoals de vrijdagavond. 

Digitaal verhaal 

Fortnite is altijd alleen online geweest. Het is één van de meest gespeelde spellen waar in de loop der tijd verschillende uitbreidingen zijn geweest zoals de Battle Royale. Het verhaal is simpel, je wordt met medespelers gedumpt in een soort arena. Blijf je het langst leven, dan win je.  

In eigen huis via een app 

Geen spel om buiten de deur te spelen, of met vrienden op afstand. Maar de app Psych is wel een aanrader. Het is van de Amerikaanse Ellen Degeneres. Je verzint zelf de meest gekke en bizarre triviavragen. Je huisgenoten moeten vervolgens de antwoorden gaan geven. Geinig, want jij weet natuurlijk zelf als beste wat er bij jullie thuis allemaal gebeurt. Dus leef je uit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *