patience

Leukste online patience versies

Patience is een erg leuk spel om te spelen. Het is namelijk een spel dat je zowel met fysieke kaarten als online heel goed kunt spelen. In dit artikel behandelen we online patience. Het mooie is dat je het niet meteen af hoeft te maken. Je kunt het ook heel makkelijk tegen de computer spelen of tegen andere spelers van over de hele wereld. Maar wat zijn de leukste versies om te spelen? Check de lijst.

Lijst met leukste online patience versies

Hieronder vind je een lijst met de leukste online versies van patience:

Classic Solitaire

Deze klassieke versie is en blijft nog steeds de populairste. Mensen spelen deze versie graag. Hij is eenvoudig, hij werkt altijd en je kunt hem op diverse websites vinden. Het leuke is dat je de versie al kent dus niets opnieuw hoeft te leren.

Christmas Solitaire

Eigenlijk, is dit gewoon patience maar dan in een kerstjasje. De kaarten zijn versierd met kerstversieringen en alles is hetzelfde. Het brengt je in de feeststemming, omdat dit een populair thema is mag hij niet in de lijst ontbreken.

Spider Solitaire

Leuke versie die eens anders is dan de klassieke versie. Je moet hem wel even doorhebben, maar dan is hij ook erg leuk om te spelen. Je creëert eigenlijk een soort van web en moet dan stapels maken. Lees wel alle regels even goed door. Mooie versie die door veel mensen wordt gespeeld.

Algerijns patience

Een klassiek patience spel wat op de Algerijnse manier meer wordt gespeeld. Het is eenvoudig om te leren. Het is mooi opgezet en erg leuk. Het leuke eraan is dat het eens wat anders is dan de meest standaard spellen. Je kunt het heel eenvoudig online spelen en is op vele websites te vinden. Het staat zelfs in de lijst met meest gespeelde versies van patience.

Steel Tower Solitaire

In deze vorm van patience is het belangrijk dat je zo snel mogelijk een hogere of lagere kaart neerlegt om het veld leeg te spelen. Een mooie versie die veel wordt gespeeld.

Voor meer info over Patience bekijk deze website: https://www.gratispatience.net/spelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *