deur

Een passende duurzame deur voor jouw woonstijl? Lees het hier.

Het begint allemaal bij je (voor) deur. De entree van het huis. De ingang waar vrienden en familie binnenkomen en de allereerste indruk krijgen van jouw eigen huis. Die allereerste indruk is belangrijk, want daaruit kun je afleiden of het huis modern, duurzaam, bewust en bovenal veilig is. In deze blog lees je over welke deur je moet kiezen om duurzaam en milieubewust te leven voor iedere woonstijl. 

Wat voor soorten deuren zijn er op de markt? Kunststof bijvoorbeeld. 

Vandaag de dag kun je kiezen uit allerlei deuren: stijldeuren, verfdeuren, stalen deuren, glazendeuren, schuifdeuren enzovoort. Op zoek naar een nieuwe deur, er is dus genoeg keus! Maar als we kijken naar deuren op het gebied van duurzaamheid is daar wat minder keus in. Ben jij al bekend met kunststof deuren? Ze zijn namelijk heel duurzaam. Eigenschappen zoals super isolerend, stevig, onderhoudsvriendelijk en anti-inbraak maken deze kunststof deuren, de deur voor jou. Tegenwoordig kan je zelfs je deur samenstellen en customizen naar je eigenwoonstijl. Kortom, voor iedereen wat wils. Hoe tof is dat? 

Heb jij een klassieke woonstijl, kies dan voor hout! 

De klassieke voordeur is natuurlijk van hout gemaakt. Perfect voor iedere huisbezitter die wil werken met een natuurlijk materiaalsoort. Ideaal voor jouw klassieke woonboerderij, grachtpand of rijtjeshuis. De unieke eigenschap van hout is dat je er alle kanten mee op kunt. Kies je voor hardhout van een bepaald soort of ga je voor die gave cherry oak? Laat je het schuren of kies je voor de wat ruwere look. Verder zorgt de eigenschap van hout ervoor dat het heel makkelijk recyclebaar is. Het wordt dan bijvoorbeeld bewerkt tot de stoel of bank waar jij nu op zit. Zo draag jij een steentje bij aan een betere wereld.  

Aluminium deur voor de industriële stijl en beslist niet kapot te krijgen 

In de interieur wereld wordt de industriële stijl steeds populairder. Aluminium kan zorgen voor zo’n moderne en strakke huisstijl. Als je alle inbrekers buiten je huis wilt houden is een aluminium deur het middel. Op en top veilig voel je je, met een aluminium voordeur kom je voor geen enkele verrassing te staan. Door een zogenaamde poedercoating kun je langdurig blijven genieten van je beschermengel. Want hij kan wel tegen een fors stootje en extreme weersomstandigheden.  

Een warm welkom met een nieuwe voordeur  

Het klinkt allemaal wel erg goed hé? Iedere deur heeft namelijk wel zijn voordelen en dat maakt de keuze eigenlijk als maar lastiger. Heb je behoefte aan persoonlijk advies over jouw toekomstige deur? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een specialistisch bedrijf, het gaat natuurlijk wel om de duurzame ingang van jouw huis en dat is zeker niet onbelangrijk.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *