Bedrijfsnaam aandacht brengen.v1

Bedrijfsnaam onder de aandacht brengen

Hoe beter je bedrijfsnaam zichtbaar is, hoe bekender het wordt. In een aantal branches is dit goed door te voeren, zoals in de horeca. Het is namelijk leuk om als restaurant of bar glazen te hebben waar jouw bedrijfslogo op staat. Iedereen die bij jou eten of drinken bestelt en foto´s maakt, zal ook weer het merknaam delen op bijvoorbeeld social media. Hierdoor zal jouw bedrijfsnaam snel verspreiden en bouw je aan een goede merknaam. Je wilt immers klanten naar jouw horecaonderneming trekken om zo ook je omzet te verhogen. Een glas met logo heeft ook nog eens een chique uitstraling! Meer over deze marketingactiviteit vertellen wij je graag in dit blog!

Foto’s op social media

Ben je aan het nadenken over bepaalde marketingactiviteiten die jij kunt inzetten? Dan is het doorvoeren van jouw bedrijfslogo op het servies een goed begin. Een subtiele manier kan soms beter werken dan iets opvallends. Tegenwoordig maken ook steeds meer mensen foto’s van hun diner of wanneer ze aan het borrelen zijn op het terras om vervolgens op social media te delen. Door deze acties wordt jouw bedrijfsnaam als het ware gratis online gedeeld. Beter kun je het eigenlijk niet hebben.

Een bedrijfsnaam met een mooi ontwerp

Je kunt tegenwoordig glazen laten bedrukken geheel naar wens. Wil jij gewoon je bedrijfsnaam laten bedrukken of bijvoorbeeld met een mooi ontwerp erbij? Het kan allemaal! Laat een mooi ontwerp maken om er nog meer erkenning aan te geven. Dit kun je ook weer verder doorvoeren in jouw marketingactiviteiten.

Diverse mogelijkheden van glazen

Van wijnglazen, bierglazen en longdrinkglazen tot een mooi servies. Bedenk van tevoren goed wat jij wilt laten bedrukken en je kunt daarna alles gaan doorvoeren. Het kost misschien even wat, maar het zal uiteindelijk een goede stap zijn, wat hopelijk bijdraagt aan meer klanten bij jouw horecaonderneming. Benieuwd naar alle mogelijkheden van het bedrukken? Bekijk het hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *