alkmaar-woningen-gezinnen-noord-holland

3 leuke woonplaatsen voor gezinnen in Noord-Holland

Als je met je gezin wilt gaan verhuizen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je niet alleen een mooi en fijn thuis hebt, maar dat er ook genoeg voorzieningen zijn dichtbij je huis. Wanneer je voorkeur uitgaat naar Noord-Holland zijn er een aantal leuke woonplaatsen voor gezinnen te vinden. Zo is het dorp Assendelft echt een leuke woonplaats. De locals zijn hier heel hecht en het is een van de oudste dorpen die in Noord-Holland te vinden is. Doordat boeren het dorp ooit gesticht hebben, is het tot de dag van vandaag nog steeds een belangrijk agrarisch dorp. Het aanbod woningen in Assendelft bestaat uit nieuwbouw, bestaande bouw en huur.

Kies voor het mooie Alkmaar

Een andere leuke woonplaats voor gezinnen in Noord-Holland is Alkmaar. In deze stad heb je alles wat je nodig bent en kun je er heerlijk winkelen en eten. Als je in Alkmaar woont, weet je dat je overal lekker dichtbij zit. Binnen enkele minuten bevind je je al op de A9 en kun je alle kanten op. Daarnaast heeft Alkmaar een heel mooi park waar je kunt genieten van al het natuurschoon dat de stad te bieden heeft. Ook geven de karakteristieke grachten en de mooie Grote Kerk een heel mooi idyllisch plaatje.

Het gezellige Hoorn

Ook Hoorn is een super leuke woonplaats voor gezinnen in Noord-Holland. Deze stad heeft veel te bieden als het op mooie nieuwbouwprojecten aankomt. De stad bestaat al sinds 1357 en telt vandaag de dag al ruim 72.000 inwoners. De haven van Hoorn is tegenwoordig de plek waar je moet zijn voor de gezellige café’s en restaurants. Hoewel het een grote stad is, is er nog steeds een dorps gevoel. Het fijne is dat je kinderen hier zowel het basis als middelbare onderwijs gewoon in de stad kunnen genieten. Deze stad heeft veel te bieden en je zult je binnen de kortste keren helemaal thuis voelen.  

Voor ieder wat wils

Wat voor huis je ook zoekt voor jou en je gezin, in de provincie Noord-Holland is heel veel moois te vinden. Of je nu voor bestaande of nieuwbouw wilt gaan en of je nu in de stad of toch buitenaf wilt wonen. Voor iedereen is een mooi huis te vinden in Noord-Holland. Kijk regelmatig online om de nieuwste nieuwbouwprojecten en bestaande bouw te vinden. Het is ook mogelijk om te huren in Noord-Holland en het aanbod kun je ook gewoon online vinden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *