dozen

Zakelijke pakketten versturen was nog nooit zo makkelijk

Het maakt niet uit of jij op een wekelijkse basis pakketjes verstuurt naar klanten of dat jij met grote regelmaat cadeaus naar vrienden stuur, zakelijke pakketten versturen kan zorgen dat jij niet meer teveel betaalt voor de verzendservice. Het klinkt vaak makkelijker dan gedacht, want zakelijke pakketten versturen gaat niet zo gemakkelijk. Je zult wellicht vaak te maken hebben met buitenlandse locaties of verzendmaatschappijen die niet naar alle landen verzenden. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat jij jouw zakelijke pakketten verstuurt in een goede verpakking om te voorkomen dat deze worden beschadigd. Hier vindt jij de beste tips om jouw verzendmethodes omhoog te halen.

Gebruik maken van een externe partner

Wanneer jij jouw eigen bedrijf aan het opstarten bent of wanneer jij al een bestaand bedrijf hebt maar jouw verzending wilt upgraden, zal je weten hoe frustrerend het is om een passend verzendmaatschappij te vinden. De ene vraagt extreem dure prijzen en de andere verzend niet buiten Europa. Het valt niet mee. Maar wat als dit makkelijker kan? Door gebruik te maken van KeenDelivery werk jij met een externe partner die alle mogelijke verzendingen voor jouw op een rijtje zet. Wanneer jij zakelijke pakketten moet versturen geef jij gewoon aan wat het formaat en gewicht is en waar het pakketje naartoe moet worden verstuurd. Jij zult de voordeligste, beste opties met elkaar kunnen vergelijken zien zodat jij kunt kiezen voor de verzendservice die jij wenst. Een goede, snelle verzendservice die jouw klant versteld doet staan geeft een enorme boost voor het imago van jouw bedrijf.

Het beschermen van jouw pakketten

Je wilt ten alle tijden voorkomen dat jouw zakelijke pakketten tijdens het versturen worden beschadigd. Een klant die een kapot item ontvangt is eerder geneigd om een slechte review te plaatsen, om een negatieve reactie op social media achter te laten of om een terugbetaling op te eisen. Daarnaast wil jij natuurlijk jouw verzendkosten zo laag mogelijk houden, maar vaak betekent een lage prijs ook een slechte service. Uiteindelijk moet je een balans tussen deze twee vinden. Om te garanderen dat jouw zakelijke pakketten goed worden verstuurd en beschermd in de doos zitten, heb je vulstof nodig om de hele doos op te vullen. Vaak wordt er aangeraden om ten minste twee verschillende beschermmaterialen met elkaar te combineren. Combineer bijvoorbeeld bubbeltjesplastic met restpapier om te voorkomen dat fragiele items breken en dat er krassen opkomen.

De juiste verpakking

Verzenddozen worden gebruikt wanneer jij zakelijke pakketten wilt versturen. De verzenddozen zijn ideaal in het behouden van de vorm van het product en geeft genoeg ruimte om het product goed te isoleren met beschermend materiaal. Als onderdeel van de ervaring van jouw klanten plaats je jouw product idealiter in het midden van de gesloten verzenddoos, waarbij de resterende ruimte wordt ingenomen door vulstoffen. De maat van jouw doos hangt af van de maat van jouw producten en of je deze extra goed moet beschermen. Wanneer je zakelijke pakketten wilt versturen die erg fragiel zijn, zoals aardewerk, vazen of glaswerk, is het aan te raden om te zorgen dat de gehele doos gevuld is met beschermend materiaal als je het laat verzenden middels KeenDelivery.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *