roulette

Winstgevende strategie voor roulette

Als je een echte roulette liefhebber bent, dan ken je vast en zeker wel een leuke strategie die jou een leuke winst heeft opgeleverd. Maar hoe dan ook, een strategie wil niet zeggen dat je daardoor meer geluk hebt of een grotere kans hebt op winst. Iedere ronde bij roulette is en blijft spannend, je kunt winnen en verliezen, ongeacht of je met of zonder strategie speelt. Toch kunnen er momenten zijn waarom je denkt dit is voor mij echt een winstgevende strategie voor roulette. Daar gaan we dan ook wat dieper op in. Deze strategie kan ook gebruikt worden als je online roulette speelt in een online casino.

Martingale strategie bij roulette

Een hele bekende roulette strategie is die van Martingale. Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je kiest een tafel met een lage en hoge maximale inzet. Je begint in ieder geval met een laag bedrag als je deze strategie gaat gebruiken (je moet namelijk ook vaker kunnen verdubbelen en dat is makkelijker met een lage inzet).
  • Je kiest een weddenschap voor rood of zwart, of je kiest even of oneven of je kiest 1-18 of 19-36.
  • Win je? Dan houd je je winst en zet je weer hetzelfde lage bedrag in.
  • Verlies je? Dan verdubbel je je huidige inzet. Speelde je met 1 euro, en verlies je op rood, dan zet je nu 2 euro in op rood.
  • Het is dan mogelijk dat je nog eens speelt en dan je tweede inzet wel wint, dan houd je dan je winst en dan ga je terug naar de lage inzet bij de 1e ronde en plaats je die weer op rood.
  • Als je dan verliest dan verdubbel je je inzet weer, zo ga je door tot je geen zin meer hebt.

Het voordeel is dat je iedere keer als je wint je verlies van voorgaande ronden terug hebt gewonnen. Andere strategieën waar je gebruik van kunt maken zijn de Fibonacci, Reverse Martingale en de James Bond strategie.

Bron:

https://www.roulettebaas.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *