Wedden op voetbal

Wedden voetbal: pre-match of live?

Wil je wedden op voetbal, en twijfel je tussen pre-match weddenschappen of live bets? Dat vinden we heel logisch. Live wedden is steeds uitgebreider, en biedt momenteel zelfs vrijwel hetzelfde als een pre-match weddenschap. Het enige verschil is te vinden in de ruimte die je voorafgaand aan een wedstrijd hebt om goed onderzoek te doen. Je kunt uitgebreid informatie inwinnen over de vorm van beide teams, afwezige spelers en zelfs wie de scheidsrechter is. Tijdens een wedstrijd moet je vaak snel schakelen, en dat brengt risico’s met zich mee. Waar kies jij voor: pre-match of live wedden op voetbal?

Voordelen pre-match wedden voetbal 

Men zegt wel eens dat een pre-match weddenschap minder risico’s met zich meebrengt, maar klopt dit ook? Op zichzelf wel. Je hebt meer tijd over om je écht te verdiepen in de verhoudingen tussen twee teams, en kunt die opgedane kennis gebruiken om een nauwere voorspelling te doen over het verloop en de uitkomst van een wedstrijd. Daarnaast denk je rationeel en rustig na over de hoogte van het bedrag dat je gaat inzetten op de weddenschappen. Dit in tegenstelling tot een live bet, waar je vaak snel een klein óf groot bedrag inzet. Pre-match weddenschappen bieden wat dat betreft enkele voordelen ten opzichte van de live bet.

Voordelen live wedden 

Dat wil echter niet zeggen dat live wedden minder interessant is. Live wedden geeft je de kans om snel rijk of armer te worden. Je hoeft niet 90 minuten te wachten op de uitkomst, en weet daardoor sneller waar je aan toe bent. Ook kan je rondom een live weddenschap zelf het verloop van de wedstrijd volgen via een live stream of op je eigen televisie. Dit geeft je meer inzicht in het waarschijnlijke verloop van de wedstrijd. Tot slot zijn de quoteringen live vaak hoger dan pre-match, en dus is je potentiële winst een stuk hoger. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *