Wat kun je met AFAS CRM

Wat kun je met AFAS CRM?

De missie van het bedrijf staat al centraal sinds de start in 1996. Deze staat zo op de AFAS site: “Het ontwikkelen van software voor de zakelijke markt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.” Dit is waar het hart van AFAS voor klopt. Zullen we je nu wat meer vertellen over het bedrijf?

Wat voor bedrijf is AFAS?

AFAS is afgekort van ‘Applications for Administrative Solutions’. Het is een IT bedrijf uit ons eigen land. Ze produceren bedrijfssoftware. Het hoofdkantoor bevindt zich in Leusden. 523 medewerkers telt het bedrijf maar liefst. Een spetterend familiebedrijf is het. Eigenwijs, gek, maar vooral zijn ze vol passie over hun werk en producten. Ze maken dus software producten. Deze moeten geschikt zijn om op allerlei plekken dienst te doen. Bijvoorbeeld ook in zakelijke ondernemingen. Ook maatschappij en milieu zijn erg relevant voor AFAS.

Wat kan AFAS jou brengen?

ERP software wordt door AFAS gemaakt. Maar wat kan dit jou brengen? Als ondernemer zijnde wil je zoveel als kan bezig zijn met de reden waarom je je bedrijf hebt opgericht. Onderliggende processen kunnen je gestolen worden. Administratie? Het woord kan je niet meer horen! ERP software gaat alles voor je vergemakkelijken. Automatisering van bepaalde processen, maakt dat je takenpakket gaat slinken. Zo bewaar jij al je tijd en aandacht voor het meest relevante, namelijk ondernemen!

Waarvoor gebruik je AFAS CRM software?

Een onderdeel van ERP software is CRM software. Je gebruikt CRM software voor het beheren van relaties. Denk dan aan medewerkers, prospects, leveranciers, sollicitanten, maar ook klanten. Dit kun je allemaal vastleggen in AFAS CRM. Je wilt je relaties natuurlijk heel goed van dienst zijn. Daarvoor is het nodig dat je hun data centraal en duidelijk vastlegt. Zo creëer je een actueel en compleet beeld van de verbanden die je hebt en wat er allemaal bij hen speelt. Nu komen we bij de kern van het CRM-systeem. Alle informatie van de relaties die je hebt staat overzichtelijk in één handig systeem. Gegevens van potentiële of daadwerkelijke klanten, offertes, campagnes, financiële gegevens, correspondentie en leverancier gegevens staan allemaal geïntegreerd in je CRM-systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *