Wat is Negometrix?

Het is relevant om kennis over Negometrix te hebben op het moment dat jij graag aan de slag wilt met een digitale aanbesteding. De Negometrix is namelijk een digitaal inkoopsysteem waarbij openbare en particuliere bedrijven aanbestedingen kunnen kopen. Dit houdt in dat de overheid hier opdrachten aanbiedt die bedrijven kunnen ontvangen. Indien jij ingeschreven staat voor dit platform maak jij een eerlijke kans op een opdracht. De overheid is namelijk gebonden aan bepaalde regels waardoor de staat niet mag discrimineren tussen verschillende bedrijven. Via Negometrix is het mogelijk om aanbevelingen vanuit de overheid te bekijken en eventueel opdrachten te ontvangen. De prijs die je krijgt voor het uitvoeren van een opdracht is afhankelijk van de complexiteit en duur. 

Complex proces

De Negometrix is een complex proces waarbij er verschillende fases zijn. Simpelweg wordt gehele proces aan aanbestedingen gemanaged binnen deze website. Het is belangrijk om voorafgaand aan gebruik voldoende kennis te hebben over de software zodat je snel aanbestedingen kan winnen. De software is namelijk gericht op inschrijvingen en verzoeken tot voorstellen. Door de software is het mogelijk om op dit platform het proces soepel te laten verlopen door de vele functies die beschikbaar zijn. Zo wordt het managen van opdrachten een stuk eenvoudiger gemaakt. 

Aankoopsysteem

Bij de software van de Negometrix kunnen verschillende partijen een Dynamisch Aankoopsysteem opzetten, iets waar de meeste overheidsinstanties voor kiezen. Als jij dit als bedrijf of als ondernemer ook doet is het mogelijk om je in te schrijven voor bepaalde opdrachten. Door het platform worden aanbestedingen optimaal beheert. Heb jij een bedrijf en ben je aan het wachten op opdrachten? Dan is de Negometrix een handig systeem geschikt voor jouw situatie. Door de software wordt het proces makkelijker gemaakt door de vele hulpmiddelen waardoor je minder tijd kwijt bent aan het aanbestedingsproces. 

Welke aanbestedingen zijn er?

Er zijn bij de inkoopsoftware Negometrix vele aanbestedingen beschikbaar. De aanbestedingen die jij te zien krijgt hebben te maken met jouw inschrijving. Als jij aangeeft beschikbaar te zijn voor vele opdrachten zal je vele aanbestedingen te zien krijgen. Een belangrijke voorwaarde is natuurlijk wel dat jouw bedrijf in staat is om de opdrachten uit te voeren. Voor de overheid geldt dat ze zich gelukkig moet houden aan bepaalde regels om een integer proces te generen. Voor de aanbestedingen geldt dat er tevens regels zijn die vermeld moeten worden in de opdracht. Dit is een verantwoordelijkheid die bij de overheid ligt op ervoor te zorgen dat de aanbestedingen maatschappelijk en sociaal verantwoord zijn. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *