auto

Wat de lockdown ons over auto’s heeft geleerd

Een ding in duidelijk geworden tijdens de lockdown: een auto is multifunctioneel. Niet alleen brengt het je van A naar B, ook zorgt het voor het nodige vermaak. 

Drive through

Ten eerste zijn er tijdens de lockdown vele restauranten open gegaan als drive through. Nadat je langs was geweest bij auto huren Rotterdam Zuid had je de mogelijkheid om naar een aardbeien drive through te gaan in het zuiden. Ook een spannend uitje in een kart fabriek met je auto bleef niet uitgesloten. Er was voor iedereen wel iets passends. Het bleef dus zeker niet bij de standaard fastfoodketens die open bleven om mensen hun buikjes te vullen. Wel moest er rekening worden gehouden met de onwijs lange rijen, aangezien iedereen hetzelfde idee had. 

Bioscoop en karaoke

Ten tweede werden parkeerplaatsen omgetoverd tot ware bioscopen. Met je auto kon je op Amerikaanse wijze genieten van een film vanuit de achterbak. De parkeerplaats en het grote scherm zorgde ervoor dat je samen met meerdere mensen kon genieten van jouw favoriete film. Kleine kraampjes zorgden ervoor dat je geen tekort had aan snacks en zorgeloos kon genieten van het entertainment. Daarnaast werd carpool karaoke ook populairder. De tijden van alleen zingen in de auto op de weg terug van werk waren voorbij en maakten plaats voor een gezellig uitje met jouw vrienden. Het enige wat ze hoefden te doen was instappen, de radio aandoen en de ramen naar beneden. Vanaf dat moment kon jij het hele land laten horen dat je het naar je zin had. 

Kamperen

Als laatste kon op vakantie gaan nu ook in de auto. Want waarom zou je niet een keer in de auto slapen nu het kon? Op het internet verschenen meerdere opblaasbare luchtbedden die van jouw achterbank een bed maakten. Hierdoor kon jij met je geliefde of vrienden de weg op gaan en slapen waar en wanneer je wilde. Het enige wat je hoefde te doen was kussens, snacks en eventueel wat alcoholische versnaperingen mee te nemen en je was klaar om te gaan. Met een tussenstop bij auto huren Den Haag kon jij razendsnel de weg op en genieten van jouw kleinschalige vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *