condoom

Waarom voor grootverpakking condooms kiezen?

Condooms bestaan in verschillende soorten en maten. Waar echter ook verschillen in liggen, is het aantal stuks per verpakking. Zo kun je al vanaf drie stuks bestellen, maar bestaan er natuurlijk ook genoeg verpakkingen met 10 stuks. Er zijn echter ook specifieke ‘grootverpakkingen’. Om meerdere redenen kan het verstandig zijn om voor dergelijke condooms te kiezen. Het bovenstaande wordt in dit artikel toegelicht!

Wat betekent grootverpakking?

Eigenlijk verklapt de naam het al: wanneer je een grootverpakking aanschaft, ontvang je in één verpakking een groot aantal condooms. Wat precies ‘groot’ is, is afhankelijk van wat je zelf veel vindt. Dit is in ieder geval wel meer dan de standaard 10 stuks.

De meesten gaan vanaf 36 stuks uit van een grootverpakking. Ook dan zijn er nog steeds voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan 40 stuks, 100 stuks, 144 stuks, en in sommige gevallen zelfs meer.

Verder is er niets anders aan deze condooms, tenzij als het een specifieke soort betreft (bijvoorbeeld latexvrij). Het enige wat grootverpakking condooms dus anders maakt, is dat je relatief veel stuks bevat in één verpakking.

3 redenen om condooms in een grootverpakking te bestellen

Bij het bestellen van condooms de volgende keer voor een grootverpakking kiezen? Hieronder beschrijven we drie redenen:

  1. Je komt voordeliger uit. Zoals bij veel producten geldt: hoe meer je in één keer bestelt, hoe voordeliger je uitkomt. Dit geldt ook voor condooms. Vooral op de lange termijn bespaar je hierdoor veel geld. 
  2. 144 stuks? Daar ben je wel even zoet mee! Een voordeel van grootverpakkingen is dat je direct een grote voorraad hebt. Hierdoor hoef je niet regelmatig te bestellen, en is de kans kleiner dat je zonder condoom komt te zitten.
  3. Deze condooms kun je delen met anderen. Misschien koop je ze zelfs samen met iemand anders om samen voordeliger uit te komen. Ook worden grootverpakkingen aangeschaft voor (het uitdelen van condooms) op evenementen of feesten.

Welke merken bieden condooms in grootverpakking aan?

Wil je condooms in grootverpakking bestellen, dan zul je er achter komen dat er meerdere mogelijkheden zijn. Zo kun je voor een standaard Durex grootverpakking kiezen, maar hebben andere merken ook een dergelijk product.

Binnen grootverpakking condooms bestaan er ook weer verschillen. Zo kun je kiezen voor een normale ‘standaard’ variant, maar zijn er bijvoorbeeld ook vegan varianten.

Het aanbod is niet beperkt tot één merk of product, waardoor je voldoende keuze hebt. Gecombineerd met de drie bovengenoemde redenen, zijn er voldoende voordelen verbonden aan het kiezen van grootverpakking condooms!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *