Video’s op social media inzetten doe je om deze redenen:

Video’s op social media plaatsen doe jij om op te vallen. Maar waarom heb ik video’s nodig om op te vallen? Een veelvoorkomende vraag waar wij graag antwoord op geven. Dat gaan wij dadelijk hieronder doen.

Val op met video’s op social media

Social media wie kent het niet? Iedereen weet ik dat social media ontzettend vluchtig is en al helemaal met statische berichten. Statische berichten worden sneller door gescrold dan video’s. Daarnaast is het ook veel lastiger om met een statisch bericht een boodschap over te brengen. Alleen deze 2 korte redenen zijn al reden genoeg om video content marketing toe te passen voor jouw social mediakanalen.

Boodschap sterker overbrengen

Je boodschap sterker overbrengen doe jij d.m.v. video’s op social media. De combinatie van bewegend beeld en geluid zorgt ervoor dat de ontvanger veel scherper is bij het bekijken van jouw boodschap.

Graag draaien we het om. Stel jij zou de boodschap delen met een statisch bericht dan zal het zo zijn dat de ontvanger veel sneller door scrolt en hoogstwaarschijnlijk jouw boodschap niet eens te zien krijgt. Dat wil je niet. Dat is zonde van de energie, kapitaal en tijd.

Als we er dan dieper op ingaan is het zonde als jouw boodschap niet goed overkomt. Want de kans is groot dat jouw concurrent het wel goed toepast, omdat social media voor iedereen toegankelijk is. Dat maakt het ook dat er veel berichten per uur worden geüpload.

Met video’s kan jij storytelling hanteren

Een verhaal vertellen werkt veel beter met video’s. Waarom? Het is veel dynamischer, kunt er meer content in kwijt en je kan video’s beter op elkaar laten aansluiten. Doordat je ze beter op elkaar kunt laten aansluiten werkt het vertellen van een verhaal ook beter. Het maakt niet uit wat het verhaal is. Je kunt je merk uitlichten middels storytelling, maar ook een product(lijn). Video’s op social media zorgen er dus voor dat jij in deze vluchtige tijd opvalt.

The Social Army

Wij, The Social Army, schieten hoogwaardige video’s die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Het hoofddoel van de video’s is social media, maar de boodschap die overgebracht dient te worden is divers. Wil jij het verhaal van het bedrijf vertellen, een product of dienst uitlichten of nieuwe medewerkers zoeken? Het doel van de video’s maakt niet uit.

Wat is het concept? Er worden hoge kwaliteit korte video’s geschoten. Het kleinste pakket bevat al minimaal 24 video’s. Hierdoor kan jij er in 1 keer voor zorgen dat jij genoeg content hebt voor je social mediakanalen voor de rest van het jaar.

Wij zijn een nuchtere Twentse onderneming. Wat betekent dit? Dat wij onze afspraken nakomen en daadkrachtig te werk gaan. Want dat kenmerkt een echte Twentenaar. Wil jij graag video’s op social media toepassen? Dan zijn wij altijd bereid om gezamenlijk een lekkere kop koffie te drinken om plannen te bespreken. Op basis daarvan maken wij aan duidelijke planning. Want met duidelijkheid komen we gezamenlijk het verst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *