sim-only

Tips bij het vergelijken van sim only

Wanneer we naar een mogelijkheid zoeken om buitenshuis gebruik te maken van het internet, is sim only de beste optie. Zelfs binnenshuis wordt vaak gebruik gemaakt van data, gewoonweg omdat het vaak sneller is of omdat de WiFi het slecht doet/een storing heeft. Sim only is dus zeer populair. Er zijn vele providers die sim only abonnementen aanbieden. Daarom zijn er ook een aantal belangrijke punten om op te vergelijken. Lees verder om erachter te komen wat deze punten zijn!

Sim only vergelijken

Bij het sim only vergelijken, zijn dit de belangrijke punten om op te letten:

  • Contractduur
  • Prijs
  • Grootte bundel
  • Provider

Lees hieronder verder voor een toelichting op de hierboven genoemde punten!

Contractduur

De contractduur van een sim only abonnement is belangrijk. Ga voor jezelf na: voor hoe lang wil ik nou eigenlijk een abonnement afsluiten? Voor sim only zijn de mogelijkheden twee jaar, een jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement. Wanneer je weet voor hoe lang je een abonnement wilt, wordt vergelijken een stuk eenvoudiger!

Prijs

Uiteraard is de prijs ook van belang. Aan de ene kant wil je niet teveel uitgeven, aan de andere kant wil je wel een goede bundel die voldoet aan jouw verwachtingen. Op basis hiervan kun je dan vergelijken op prijs. Hierboven genoemde punt contractduur is hierbij ook van belang, aangezien langer durende abonnementen in de meeste gevallen goedkoper zijn dan korter durende abonnementen.

Grootte bundel

Hoeveel ga je verbruiken op het gebied van data, belminuten en sms’jes? Het is belangrijk jezelf deze vraag te stellen, aangezien je op basis hiervan abonnementen beter kunt vergelijken. Dit heeft ook weer een verband met de prijs: een grotere bundel betekent ook vaak een duurder abonnement. 

Provider

Voor sommigen belangrijker dan anderen: de provider. Je zou eerdere ervaringen met providers mee kunnen nemen in je keuze voor een sim only abonnement. Misschien heeft een bepaalde provider wel een actie lopen voor sim only of een voordelig sim only abonnement in combinatie met een ander product. Providers vergelijken is dus zeker aangeraden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *