Mode

Online kleding een uitdaging? Niet met onze tips

Waar we vroeger een hele dag in onze agenda blokte om lekker een dag te gaan winkelen, kopen we tegenwoordig steeds meer kleding online. Er zijn voorstanders en tegenstanders, waarbij de tegenstanders het echt een uitdaging vinden om online kleding te kopen. De kleding past niet, de kleur is in het echt anders dan op de foto en ga zo maar door. Wij zijn hier voor jou om online kleding kopen leuk te maken. Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder.

Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete kledingmerk

Jij dus ook! Iedereen heeft altijd wel een voorkeur naar een bepaald kledingmerk. Je weet hoe de kwaliteit van de stoffen is en vaak weet je ook precies welke maat je voor bepaalde items nodig hebt. Grote kans dat dit kledingmerk ook online verkrijgbaar is. Het maakt dan in principe niet uit bij welke webshop je de kleding koopt, omdat het merk gewoon hetzelfde is. Welke webshop naar voren komt in jouw zoektocht heeft puur te maken met de kwaliteit van hun online marketingstrategie, maar daar gaan we hier in dit artikel niet verder op in. Mijn favoriete kledingmerk is bijvoorbeeld Studio Anneloes. De kleding van dit merk zit heerlijk en de stoffen zijn van uitstekende materialen gemaakt. De collectie is heel divers, van leuke rokken tot mooie jassen, dus zeker de moeite waard om ook eens een kijkje bij te nemen!

Kijk naar webshops met gratis retourneren

Het fijne aan webshops die de service hebben dat je de artikelen gratis kunt retourneren, is dat je meerdere maten van één item kunt bestellen. Ideaal als je twijfelt welke maat je precies nodig hebt. Vervolgens kun je thuis op je gemak de kleding passen en de items die niet goed zijn kun je gratis retourneren.

Kijk naar webshops met gratis verzending

Niet alle webshops bieden de mogelijkheid om de artikelen gratis op de sturen. Kijk dus bij welke webshop je het voordeligst uit bent. Stel dat je maar één item wilt kopen en het item kost €49,95. Bij de ene webshop betaal je €4,95 verzendkosten bij bestellingen onder de €75,- en bij andere webshops wordt jouw bestelling gratis verzonden bij bestellingen boven de €40,-. Je bent dan natuurlijk een dief van je eigen portemonnee als je bestelt bij de webshop waar de bestelling pas vanaf €75,- gratis verzonden wordt. 

Sale?

Bovendien kun je kijken of jouw favoriete kledingitem dat je wilt kopen ergens in de sale is. Zo zie ik vaak dat de collectie in de winkel nog niet in de sale is, terwijl ik na een kleine zoektocht op internet erachter kom dat bepaalde items wel al met korting aangeboden worden. 

Succes!

We wensen je veel succes met het online kopen van kleding en vergeet niet; kleding kopen hoort iets leuks te zijn, niet een uitdaging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *