Iogames

Spelletjes online

In deze coronatijden is het soms lastig om je te vermaken want bijna alles is gesloten. Je hebt diverse mogelijkheden om je te vermaken. Je kunt bijvoorbeeld buiten gaan sporten, gezellig met de familie iets doen of een serie kijken. Ben je zelf meer een liefhebber van spelletjes, dan is er ook de mogelijkheid om deze online te spelen. Wij raden je aan om te kiezen voor leuke iogames. Dit zijn spelletjes die gespeeld kunnen worden in je internet browser. Hieronder een aantal tips van onze kant.

Browser games zijn een uitdaging

Iogames.nl heeft een lijstje gemaakt met de leukste browser games waar je je mee kunt vermaken tijdens de lockdown. Het leek ons leuk om hieronder ook onze favoriete spelletjes voor je op een rijtje te zetten:

Agar.io

Agar.io is een browser spelletje waarbij je een cel bent die moet groeien. Je kunt jezelf opsplitsen in twee cellen zodat je de tegenstander eenvoudiger kunt overnemen. Je kunt gebruik maken van diverse technieken en het is een leuk tactisch spel.

Diep.io

Met diep.io is het de bedoeling dat je in dit schietspel zo lang mogelijk in leven blijft. Je moet je eigen cirkel gebruiken om andere speler af te maken. Je kunt telkens uitbreiden en sterker worden. In onze optiek is dit het leukste .io spel dat er te spelen is! Wil je diep.io spelen? Ga naar de website iogames.nl en begin direct.

De leukste browser games hebben wij in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Ga de uitdaging aan en wordt een kampioen in iogames!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *