boek

Online thuisstudie boekhouden biedt veel voordelen

Een cursus die boekhouden leren gemakkelijk maakt. De cursus basiskennis boekhouden is bedoeld voor een zeer grote groep mensen. Mensen die met cijfers te maken hebben, of dat graag willen en geen boekhoudkundige achtergrond hebben, zouden moeten overwegen of deze cursus voor hen misschien een uitkomst is. De omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf erg belangrijk. Uitgaven en inkomsten moeten in de boekhouding worden verwerkt en winst of verlies moet worden bepaald. Met andere woorden: u leert een balans en een verlies- en winstrekening “lezen”. Belangrijk voor mensen op sleutelposities: filiaalchefs, penningmeesters, magazijnchefs en commercieel, technisch of algemeen geschoolde mensen zonder boekhoudkundige achtergrond. Maar ook voor mensen die hun eigen administratie bij willen houden. “Basiskennis Boekhouden” leidt op voor het officieel erkende diploma en is tevens een opstap naar de cursus Praktijkdiploma Boekhouden.

Studieprogramma

De cursus is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwe examenprogramma van 2021. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld. De volgende onderwerpen zijn onder andere opgenomen: inventaris, balans, dagboeken, journaal, grootboek, kolommenbalans, mutatielijsten, administratie van duurzame productiemiddelen, enzovoort. Een greep uit tal van onderwerpen die u de basiskennis van het boekhouden bijbrengen. Kennis waar u veel mee kunt doen, dat blijkt als u ermee bezig bent. Tevens leert u in de cursus werken met de veelgebruikte boekhoudsoftware van Accountview die u gratis op cd-rom bij de cursus ontvangt. Dit uitgebreide software-pakket biedt ontzettend veel mogelijkheden en kan maar liefst een jaar gebruikt worden. De NHA ontwikkelde een zeer duidelijke en daarmee een van de beste cursussen Basiskennis Boekhouden van Nederland.

Studeer in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus basiskennis boekhouden in meerdere zendingen thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby’s. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Certificaat van deelname of getuigschrift

De examens worden flexibel per computer afgenomen en u kunt zelf aangeven wanneer u het examen wenst af te leggen. De examenplaatsen liggen verspreid over Nederland. U kunt een plaats uitzoeken die bij u in de buurt ligt. Aanmelden kunt u via www.associatie.nl Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger). Kwaliteitsgaranties en Acties De NHA is erkend door het ministerie van Onderwijs, cultuur en wetenschappen op grond van de WEO en de WEB, voorzover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt. Bovendien is de afdeling onderwijs ISO 9001 gecertificeerd. Voor alle cursussen (excl. mbo en hobby) geldt bij inschrijven een proefperiode van 8 dagen. Bovendien krijgt u de unieke Niet geslaagd, lesgeld terug garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *