Online cocktail workshop

Nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Wij hebben al wat! Nodig je vrienden thuis uit voor een online cocktail workshop en leer samen hoe je de lekkerste cocktails maakt. Een simpele bacardi cola kun je zelf wel maken, maar in een echte online cocktail workshop leer je veel meer dan dat. 

Wat je kunt verwachten van een online cocktail workshop

Moet je nou van alles in huis gaan halen om mee te doen aan zo’n cocktail workshop? Bij Spirited Union niet! Zij sturen je een pakket op waar alles in zit wat je nodig hebt tijdens zo’n workshop. De avond zelf kunnen jij en je vrienden online aansluiten bij de workshop. Hier leer je hoe een distillateur te werk gaat en hoe rum gemaakt wordt. Nu je meer weet over hoe de drank gemaakt wordt, is het tijd om te leren hoe je het kunt gebruiken in je cocktails.

Na al deze interessante en leerzame informatie over het maken van drank en cocktails, komt het leukste deel van de online cocktail workshop! Jullie gaan zelf aan de slag met het maken van cocktails. Met de ingrediënten die Spirited Union al bij je geleverd heeft, kun je van start. Je kunt de cocktails zelfs alcoholvrij bij ze bestellen, zo kan iedereen meedoen! 

Na een online cocktail workshop

Na het doen van een online cocktail workshop, hebben jij en je vrienden niet alleen een hele leuke en gezellige avond beleefd. Maar weten jullie ook veel meer over de wereld van cocktails en het mixen ervan. Zo kun je die nieuwe kennis later gewoon hergebruiken bij het volgende vriendenweekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *