PC spellen

Nieuwsgierig naar PC spellen die de laatste tijd zijn uitgebracht?

Tegenwoordig zitten we veel op onze telefoon. We kunnen ermee bellen en berichtjes versturen en er zijn tegenwoordig veel apps waar we spelletjes mee kunnen spelen. Alleen zul je merken dat het spelen van een spel niet zo fijn is op je telefoon dan wanneer je dit op je PC doet. De verschillen tussen een spel op de telefoon ten opzichte van op de PC zijn erg groet. Er is allereerst natuurlijk het grotere scherm dat je bij de PC beschikbaar hebt. Voor het spelen van spellen op de PC zijn er speciale monitors die ontworpen zijn voor het spelen van spellen. Daarnaast kun je via een toetsenbord en muis beide door de spellen bewegen in plaats van touch screen op een kleine telefoon. Ook de toetsenbord en de muis voor de PC zijn vervangbaar door speciale game-edities. Hierbij is de muis bijvoorbeeld zo ontworpen dat je snel bewegingen kunt maken en daardoor sneller bent dan iemand met een reguliere muis in het spel. Het is daarom niet zo gek dat je de voorkeur geeft aan een spel spelen via de PC. Populaire spellen die al vele versies hebben zijn bijvoorbeeld De Sims en FIFA. Deze namen herken je vast wel en heb je misschien ooit ook wel eens al gespeeld. Maar welke spellen zijn er dan laatst uitgebracht?

Een nieuw PC spel: The Settlers

Tegenwoordig zijn spellen op de PC erg realistisch en het PC spel The Settlers is daar een mooi voorbeeld van. Je waant je in een wereld waar je een nederzetting bouwt en voedsel, hout en andere dingen moet verzamelen. Je leert om je eigen dorp te bouwen en te wat er allemaal een bij komt kijken om een stad te bouwen én onderhouden.

Red jij de stad Londen? Watch Dogs Legion

Dit is een PC spel waar al lang op wordt gewacht. Binnen het spel Watch Dogs Legion waan je je in de stad Londen. En het lot van deze grote stad in het Verenigd Koninkrijk ligt in jouw handen: het volk wordt namelijk onderdrukt. Binnen dit PC spel leer je om te vechten, leer je de stad Londen kennen doordat je de bekendste attracties ziet. Het doel is om Londen te bevrijden.

Hoe speel je spellen op de PC veilig?

Zorg ervoor dat je niet te lang achter je PC zit om spellen te spelen. Als je continu met je ogen op een scherm kijkt is het belangrijk om een aantal seconden even verder weg te kijken. Daarnaast is het belangrijk dat je niet in de avonduren zonder bescherming de spellen speelt. Door het blauwe licht dat vaak van schermen en monitors komt, kan dat licht ervoor zorgen dat je slecht in slaap valt. Een tip om dit te  voorkopen is door een bril aan te schaffen met een blauwe-filter die het blauwe, schadelijke licht vanuit het scherm voor jou filtert. Zo kun je op een veilige en goede manier jouw spellen voor de PC spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *