linkbuilding

Linkbuilden voor succesvol verkopen op het internet

De afgelopen tien jaar heeft er een enorme stijging plaatsgevonden gezien het aantal opgerichte bedrijven. Ieder jaar werden er meer bedrijven opgericht dan opgeheven. In de eerste maanden van 2021 telde Nederland ruim 1,92 miljoen bedrijven. Ten opzichte van tien jaar terug heeft er een stijging van circa vijftig procent plaatsgevonden. 

Voor de overheid is dit een positief bericht, voor de eigenaren van bedrijven helaas iets minder. Door deze ontwikkeling is de concurrentie opmerkelijk toegenomen, waardoor het voor bedrijven lastig is om nog zichtbaar te blijven bij de consumenten. Toch blijft het mogelijk met de juiste strategie, zoals de internationale seo strategie.

Linkbuilding voor succes

Grote zoekmachines hebben uiteraard factoren om een website te beoordelen op relevantie. De ranking van de zoekresultaten is namelijk gebaseerd op de relevantie van een website: hoe relevanter de website, hoe hoger de website wordt aangeboden in de zoekresultaten. Door te voldoen aan de eisen kun je zorgen van jouw website hoger in de ranking wordt geplaatst. Eén van die factoren, die wordt meegenomen bij de beoordeling, is het aantal links die de website vanaf externe websites krijgt. 

Wat is linkbuilding?

Bij het linkbuilden zullen er artikelen worden opgesteld met backlinks, oftewel links die de bezoekers doorsturen naar jouw website. Op die manier zal je website beter beoordeeld worden door de zoekmachines door het hoge aantal backlinks. Toch wordt het linkbuilden uitbesteden op grote schaal toegepast, maar waarom?

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

Veel bedrijven kiezen al snel voor een goedkope linkbuildingoplossing. In korte tijd zullen de bedrijven voorzien zijn van veel backlinks. Helaas hechten deze backlinks weinig waarde aan de kwaliteit van de artikelen, waardoor je een penalty van de zoekmachines zult riskeren. Om deze vervelende gevolgen te voorkomen en op lang termijn te kunnen profiteren van de voordelen is het raadzaam samen te werken met een linkbuilding specialist dat kwaliteit boven kwantiteit stelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *