Interessante modellen expeditie voertuigen die je moet bekijken

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het kopen van een expeditie voertuig omdat het hen meerdere voordelen biedt. Als jij een van die mensen bent die geïnteresseerd is in het kopen van een expeditie voertuig, moet je weten dat er verschillende interessante modellen zijn waarvan je misschien niet op de hoogte bent. Het is zinvol als je ze eerst bekijkt voordat je een beslissing neemt. Het eerste model dat je moet bekijken, is Scania. Onder de verschillende merken expeditie voertuigen die er zijn, kun je deze niet negeren, want hij biedt je veel voordelen. Allereerst heeft dit voertuig een royale lengte van 675 cm en een redelijke breedte van 250 cm. Het is ook uitgerust met panelen van 60 mm. Het mooie van dit model is dat de carrosserie van aluminium is. Dit betekent dat zelfs als je de grootste beschikbare eenheid koopt, het gewicht van het voertuig nog steeds relatief laag is. Daarnaast is hij ook gegarandeerd torsiebestendig tot een hoogteverschil van 70 cm door het stalen subframe dat op vier punten aan het chassis is bevestigd.

Mercedes-Benz Zetros 2733

Een ander interessant model expeditietruck die je zeker eens moet bekijken, is de Mercedes Benz Zetros 2733. Dit voertuig heeft een totale lengte van elf (11) meter, volkomen uniek en omgebouwd tot expeditievoertuig. Het beste aan dit voertuig is dat het extreem ruim is. Allereerst heeft het een zeer ruim bed achterin, zodat je er zeker van kunt zijn dat je bedervaring niet beperkt is tot kleine ruimtes. Je kunt op het ruime bed gaan liggen en heerlijk uitrusten of slapen. Daarnaast heeft het voertuig aan de voorzijde een woonunit met een ontzettend ruime douchecabine. Er is zelfs een aparte toiletruimte. Je zult zeker genieten van je reiservaring als je een expeditie voertuig hebt met een royale ruimte waar je je dagelijkse taken kunt uitvoeren. Beide kamers zijn afgewerkt met een glazen deur zodat je toch het gemak kunt ervaren zonder in te boeten aan elegantie.

Landrover Defender 130

Deze truck heeft veel binnenruimte, waardoor het de perfecte keuze is voor een gezin dat samen op avontuur wil gaan. Dit voertuig is verrassend laag in gewicht. Hij weegt slechts 3500 kg omdat hij is gemaakt van een aluminium kooi en lichtgewicht panelen. Daarnaast mag deze unit alleen met rijbewijs B worden bestuurd aangezien er is gekozen voor een aluminium subframe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *