vw busje

Een Volkswagenbusje huren voor een leuk dagje uit

Stel je voor dat je eens een dagje uit kan gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervoer. Je zit in een comfortabel busje en je navigeert door het landschap terwijl je geniet van het uiterlijk. Of je doet een leuke voor geplande tour door het landschap en van bestemming naar bestemming. En wat als je dit ook nog in stijl kan doen. Dat kan door een Volkswagen bus te huren. Het gaat hier om een oldtimer, waarmee je ook nog eens in stijl het landschap kan verkennen. En of dat niet genoeg is. Het busje is verzorgd. Zo is het goed verzorgd en geheel onderhouden. Heerlijk warm wanneer je klaar bent voor vertrek en tijdens Coronatijd goed gedesinfecteerd voordat het wordt doorgegeven aan de volgende rijder.

Een speciale dag tegen een voordelige prijsWat misschien nog leuker is, is dat je een speciale themadag kan boeken zodat je gericht met het busje kan rijden. Natuurlijk is er nog steeds de vrijheid om te rijden waar je heen wilt, maar met een tour mis je de speciale plekken van Nederland niet. Doe bijvoorbeeld een Elfstedentocht, waarmee je elf leuke steden in het land kan bezoeken. Je krijgt er warme chocolademelk bij en een speurtocht met vragen die je onderweg kan invullen. Zo is er ook een speciaal Kerstthema zodat je geen in Kerststijl rond kunt rijden in het busje. Het is een geweldige ervaring om deze oldtimer mee te nemen op een van je tochten of er gewoon lekker op uit te trekken waar je ook maar naartoe wilt in Nederland. Geniet van de rit. Vraag ook een offerte aan zodat ook jij kan genieten van een heerlijk dagje uit met je gezelschap in een echte oldtimer.

Bij Volkswagenbus verhuurbedrijf Weloveoldtimers.nl ben je aan het juiste adres voor een scherpe offerte en onvergetelijke dag of vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *