De mooiste vloer voor woningen en bedrijfspanden

Zoek je naar de mogelijkheid om een unieke vloer in huis te halen? Een vloer die geheel op maat gemaakt kan worden voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan een kijkje naar de mogelijkheden van de gietvloer. Met dit type ondergrond kunt u jarenlang vooruit en het is bovendien geheel af te werken naar eigen wens. We vertellen graag wat meer over de voordelen van gegoten vloeren en met welke gietvloer prijs u rekening moet houden.

Wat is een gietvloer en hoeveel kost het?

Een gietvloer wordt aangebracht met een sterke epoxy coating die geschikt is voor voor wanden en vloeren. Het is ontworpen voor gebruik in magazijnen en garages maar wordt ook steeds vaker en woningen toegepast. Het is geschikt om aan te brengen op diverse ondergronden zoals beton, cementdekvloer en cementpleister, niet op hout. Na droging geeft dit heldere materiaal een taaie, slijtvaste stofvrije afwerking. Het is ook geschikt voor gebruik als hechtprimer op oude epoxyhars coatings alvorens nieuwe coatings aan te brengen. 

Hoe zorg je ervoor dat jouw gietvloer lang meegaat?

Gietvloeren zijn zeer goed bestand tegen gewicht en regelmatig gebruik. Dit is een van de redenen waarom het in vrijwel iedere ruimte en omgeving toegepast kan worden, waaronder ook industriële omgevingen. Deze types van omgeving worden geconfronteerd met grote hoeveelheden op de vloer het verkeer elke dag dat is waarom eigenaren moeten zorgvuldig kiezen van het type vloer of materiaal te gebruiken. Daarbij komen gietvloeren goed van pas. 

Gemakkelijk te onderhouden

Alles kan jaren meegaan als het goed wordt onderhouden en verzorgd. Een gietvloer zal echter niet snel slijten of beschadigen in tegenstelling tot andere soorten vloeren. Zorg voor goed onderhoud door minstens een keer per week grondig te reinigen met een een dweil en een stofzuiger. U kunt ook de vloer opnieuw coaten indien nodig. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *