jurk

Combineer erop los

Iedereen heeft wel wat items in zijn of haar kast hangen waarvan je misschien geen idee hebt wat je er eigenlijk mee moet. Het is een leuk kledingstuk, maar waar moet je het mee combineren? Er zijn een paar maniertjes die je daarbij kunnen helpen.

Uitproberen

Kleding is iets waar je mee kunt laten zien, dit ben ik. Daardoor is het misschien zo dat je kledingstijl door de jaren best wel wat kan veranderen, omdat je dit zelf ook doet. De ene keer vind je een bepaald kledingstuk misschien hartstikke mooi, terwijl je op een ander moment geen idee hebt wat je er mooi aan vond. Hierdoor is het een kunst om gewoon eens wat te proberen. Als je een bepaalde stijl of een bepaald kledingstuk mooi vindt, probeer het eens uit. Ook kan de manier hoe je het kledingstuk draagt al een hele andere look geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jurk of een mooi pak van soft rebels die met wat extra details gelijk heel anders uitpakken. 

Waarom draag je het niet?

Dit is misschien een vraag die je jezelf kunt stellen bij een aantal kledingstukken die in je kast liggen. Je hebt het ooit gekocht, maar niet vaak gedragen. Waarom niet? Is het omdat je het totaal niet mooi meer vindt, of heb je gewoon geen idee wat je ermee aan moet? Ook hier komt dan weer het stukje uitproberen bij kijken. Als het een kledingstuk is wat je gewoon hartstikke leuk vindt, maar het nooit meer draagt, probeer het eens uit door het te combineren met andere items in je kast. Als het kledingstuk een top is, kun je bijvoorbeeld bekijken of het te combineren valt met een van je favoriete broeken. Wat ook al gelijk een andere look kan geven is door het te combineren met een laars, een hak of een sneaker. Hierdoor oogt het gelijk anders. De items van YAS hebben ieder wat bijzonders en zijn dus goed om te combineren met wat basic items zodat ze er helemaal uitspringen. 

Blijf bij jezelf

Ondanks dat combineren en uitproberen dicht bij elkaar in de buurt liggen, is het ook belangrijk dat je wel dicht blijft bij wie je bent. Doordat kleding iets is waarmee je kunt laten zien wie je bent, wil je dit natuurlijk ook zo laten zien. Wanneer je iets draagt waar je je totaal niet happy of zelfverzekerd in voelt, is dat vaak ook wat je uitstraalt. Hierdoor voel je je totaal niet lekker in de outfit die je draagt en dat is zonde. Bekijk dus ook goed wat je wel of wat je niet mooi vindt. Tuurlijk kan dit door de tijd heen veranderen, maar als je al allerlei dingen gaat aanschaffen waarvan je weet dat het niks voor je is, dan beland het inderdaad achter in de kast en zal je er op gegeven moment weer mee geconfronteerd worden. Blijf dus lekker bij je eigen stijl, dat is al een eerste grote stap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *