Award laten maken

Award laten maken voor je bedrijventoernooi

Stel je voor. Je hebt een bedrijventoernooi waarbij een aantal verschillende bedrijven of verschillende afdelingen binnen een bedrijf tegen elkaar gaan voetballen om de hoofdprijs te winnen, maar wanneer zij eindelijk winnen, blijkt de hoofdprijs vooral te bestaan uit de eer. Uiteraard is de eer hartstikke fijn, maar het is natuurlijk veel leuker als iemand ook iets tastbaars heeft. Een Award bijvoorbeeld. Een Award laten maken is dan ook hartstikke leuk om te doen omdat je helemaal zelf kunt beslissen hoe deze eruit komt te zien en wat er allemaal in verwerkt wordt. Laten we een kijkje nemen bij het laten maken van een Award.

Award laten maken voor je bedrijventoernooi


Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto op RVS te laten graveren. Uiteraard weet je van te voren niet welk bedrijf of welke afdeling er gaat winnen en een foto van de winnaar is dan dus niet mogelijk, maar wat dacht je van een foto of tekst waarmee de naam van de competitie wordt aangeduid. Hartstikke leuk natuurlijk om te geven of natuurlijk om zelf te winnen ook. Ook een Award met 3D effect kun je laten maken. Zo kun je een logo in 3D laten maken in de vorm van een Award. Dit wordt vaak gedaan door middel van plexiglas. Hier wordt vervolgens een logo in gemaakt waardoor het direct een 3D effect geeft.

Andere materialen voor een Award laten maken


Daarnaast zijn er nog een hoop andere materialen die je kan laten gebruiken voor een mooie Award. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een voorwerp te laten verwerken in de Award? Zo kun je bijvoorbeeld een klein voetballetje of iets anders verwerken wanneer het daar over gaat. Een Award wordt natuurlijk helemaal compleet wanneer er een klein voorwerp in verwerkt is. Mocht je nog meer ideeën hebben dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met het bedrijf om te zien wat er precies allemaal mogelijk is qua awards. Op die manier weet je zeker wat er allemaal mogelijk is en kun je een leuk idee verzinnen zodat je een mooi Award klaar hebt voor het bedrijventoernooi.

Zelf een award laten maken? Klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *