Trui

3x kleding die jij nodig hebt voor werken vanuit huis

Vanuit huis werken is sinds de coronacrisis meer regel dan uitzondering. De meeste werkplekken zijn verlaten en de bureaus zijn thuis compleet ingericht. Misschien wel één van de grootste valkuilen bij het thuiswerken is het verliezen van een dagelijks ritme. Ook jezelf fatsoenlijk aankleden is daar onderdeel van. Hoe verleidelijk het ook is om de hele dag in je pyjama achter je scherm te zitten, het is zeer onverstandig. Zeker als je een video meeting hebt zal je toch wat professioneler voor de dag moeten komen. En daar heb je echt geen strakke pakken of nette damesjurken voor nodig. Wat je wel nodig hebt zijn deze 3x kledingstukken voor werken vanuit huis!

#1 Trainingspakken

Geschikt voor op het kantoor is het niet, maar thuiswerkproof? Check! Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan?! Trainingspakken zijn comfortabel en warm, precies wat jij nodig hebt om ontspannen thuis te werken. Dat trainingspakken ook stijlvol kunnen zijn bewijst de Nike Techfleece collectie wel. De Nike Techfleece pakken geven een relaxed gevoel en extra warmte zonder dat de kleding zwaar aanvoelt. Ideaal voor thuiswerkers!

#2 Lichtgewicht jurken

Wellicht ga jij altijd naar kantoor met een strakke kokerjurk, blazer en high heels, dat is tijdens het thuis werken natuurlijk niet nodig. Zelfs wanneer je de hele dag een video-meeting zou hebben, kan je best iets meer casual gekleed. Pumps en een panty kan je zeker in de kast laten, die ziet toch niemand. Wil je je wel professioneel vertonen op beeld? Zorg dat dat je een lichtgewicht jurk aan trekt! Voor de kijker zit jij er netjes gekleed bij en het levert jezelf een stuk meer comfort op. Met een paar luxe accessoires maak jij de casual lichtgewicht jurk toch stijlvol en zakelijk.

#3 Yogabroeken

Menig Yoga-fanatiekeling weet het al, de broeken bij deze ontspanningssport moeten namelijk comfortabel zijn. En dat maakt ze ook meteen perfect om in thuis te werken! Geen strakke skinny jeans of buikpijn omdat je de knoop nog maar net dicht kan. Yogabroeken zijn voorzien van soepele banden in de taille en hebben een comfortabele fit om de benen. Combineer de yogabroek met een nette blouse en je bent ready to work from home!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *