Vind jouw ideale vakantiewoning op De Zanding Otterlo

Vind jouw ideale vakantiewoning op De Zanding Otterlo

De Veluwe is niet voor niets een populair gebied om te recreëren. Het landschap is afwisselend. Je kan er terecht om actief te mountainbiken, te fietsen of te wandelen. Ga op pad met de boswachter en kom ’s ochtends vroeg of in de avondschemering oog in oog te staan met herten en wilde zwijnen. De Veluwe heeft in elk seizoen wat te bieden, daarom is het kopen van een vakantiehuis op De Zanding Otterlo ook een echte aanrader. Je laat de drukte van alledag achter je en trekt je terug in de bossen. ’s Ochtends word je wakker bij het geluid van de fluitende vogels. Wie weet scharrelen er ook al konijnen of eekhoorns bij je deur rond op zoek naar lekkers. Met een eigen vakantiewoning gun je jezelf net wat vaker een minivakantie.

De Zanding Otterlo is een geweldige uitvalsbasis

Heb je een recreatiewoning op De Zanding Otterlo, dan ligt de hele Veluwe aan je voeten. En dat niet alleen: De Zanding Otterlo is een ideale uitvalsbasis om te shoppen of cultuur te snuiven in steden als Arnhem en Apeldoorn. Je kinderen kan je niet blijer maken dan met een bezoekje aan de Apenheul, Burgers’ Zoo of kinderpretpark Julianatoren. Het Openluchtmuseum in Arnhem is voor jong en oud elke keer weer een belevenis. In Schouwburg Orpheus in Apeldoorn zijn regelmatig leuke voorstellingen te zien.

Ontdek de voordelen van een recreatiewoning op De Zanding

De woningen op dit vakantiepark zijn heel divers. Je vindt er kleinere woningen voor vier personen, maar ook grotere huizen voor acht personen. Ideaal als je familiebijeenkomsten wilt houden op het park. De huizen op het park kenmerken zich doordat ze geïnspireerd zijn op verschillende stijlen, van modern tot landelijk. Een recreatiewoning is zeker in deze tijd een aantrekkelijke investering. Je kunt je huis volledig beschikbaar stellen voor de verhuur of er zo nu en dan ook zelf gebruik van maken. Je profiteert meteen van de huuropbrengsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *