Hoe start je met goede zakelijke gevelreclame?

Als je een bedrijf hebt, wil je die natuurlijk ook op laten vallen. Toch kan het behoorlijk moeilijk zijn om tussen alle andere (grote) bedrijven op te vallen bij jouw doelgroep. Zakelijke gevelreclame kan in dit geval eigenlijk niet ontbreken. Maar hoe start je eigenlijk met zakelijke gevelreclame? Kijk hier voor wat inspiratie en lees verder voor onze tips. 

Verlichte gevelreclame

Een van de soorten reclame die het meest gebruikt wordt op de gevel is lichtreclame. En dat is niet voor niets, want lichtreclames vallen eigenlijk altijd goed op, zowel wanneer het dag is als wanneer het buiten donker aan het worden is. Maak gebruik van lichtreclame en verlicht ook de naam of het logo van je bedrijf. Je vergroot de waarneembaarheid van je bedrijf of merk en zorgt ook voor een groter bereik onder potentiële klanten als je deze stappen onderneemt. Bij lichtreclame wordt vaak LED-licht gebruikt om de reclameboodschap te verlichten. Omdat LED-verlichting op allerlei verschillende manieren kan worden toegepast, kan lichtreclame in elke denkbare configuratie worden gemaakt.

Doosletters of een lichtbak

De lichtbak is een voorbeeld van een van de minst ingewikkelde soorten gevelreclame. Lichtbakken vergen weinig onderhoud en zijn bestand tegen elk soort weer zonder beschadigd te raken. Je hebt de mogelijkheid om voor je gevelreclame een lichtbak te gebruiken waarvan slechts één kant verlicht is. Deze lichtbakken worden vlak tegen het gebouw gemonteerd. Kies voor een dubbelzijdige lichtbak als je nog meer aandacht wilt trekken voor wat je te bieden hebt. Deze lichtbak is zowel van de voorkant als van de achterkant te zien, met een nog grotere zichtbaarheid als gevolg.

Veel mensen geloven dat doosletters de meest esthetische benadering zijn om de naam van je bedrijf te tonen. Ze zijn er in allerlei maten en vormen, kunnen van veel verschillende materialen gemaakt worden en kunnen verlicht of onverlicht zijn. Hierdoor ben je in staat om de identiteit van je bedrijf in je hele pand volledig weer te geven. Het is mogelijk om naast letters ook het logo van je bedrijf te kiezen. Omdat elk van de doosletters onafhankelijk van de andere wordt vervaardigd, zijn er talloze verschillende manieren waarop ze op de gevel kunnen worden gemonteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *