Pakketten bezorgen

Efficiënt pakketten versturen voor jouw webshop?

Als webshop eigenaar weet je hoe belangrijk het is om pakketten te versturen. Daarom is het belangrijk dat je dit zo zorgvuldig mogelijk doet. Wil je graag efficiënt pakketten versturen tegen een vast laag bedrag per maand? Dan vertellen wij je graag waar je terechtkunt.

Webshop pakketten verzenden

Als je webshop pakketten wilt verzenden dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Shops United. Dit bedrijf heeft een speciale tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig en snel jouw webshop pakketten kunt versturen. Wat de voordelen zijn? Hieronder lichten wij het voor je uit:

* Eenvoudige koppeling met jouw webshop waardoor je niet meer handmatig jouw zendingen hoeft in te voeren
* Gratis scan en print: scan je pakbon en print direct een verzendlabel
* Bespaar op je kosten: meer dan 2000 webwinkels zijn aangesloten bij Shops United waardoor je kunt profiteren van pakketvolume en je nooit veel hoeft te betalen voor zendingen

Bovenstaande voordelen laten zien dat het zeker een aanrader is om te kiezen voor Shops United. Door samen te werken met deze partij kun je tegen een vast bedrag per maand via Shops United een vast aantal pakketten of brievenbuspakketten versturen. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Vervoerders

De grootste en bekendste vervoerders zitten aangesloten bij Shops United. Zo weet je altijd dat je kiest voor een betrouwbare vervoerder voor het verkopen van pakketten. Denk bijvoorbeeld aan DHL, DHL Express, Fedex Cross Border, PostNL, Red je Pakketje en UPS. Let op: het verschilt per vervoerder wat de kosten zijn van het versturen van een pakketje. Check altijd goed wat de kosten zijn en maak zo een weloverwogen keuze.

Webshop koppelen?

Het koppelen van jouw webshop gaat eenvoudig en snel. Per webshop wordt dit uitgelicht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw Magento, Lightspeed en woocommerce te koppelen. Voor een compleet overzicht raden we je aan om een kijkje te nemen op de website. Bovendien kun je ook diverse marketplaces koppelen aan Shops United. Bied je bijvoorbeeld producten aan via bol.com of Amazon? Dan kun je ook zeker veel plezier beleven van Shops United. Neem snel een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *