ja

Ben je met pensioen en verveel je je? Ga aan de knutsel en pimp je wijnglas!

Ben je eindelijk toegekomen aan je welverdiende pensioen maar verveel je je dood omdat je niks te doen hebt mede ook door corona? Wij hebben een perfecte knutselmiddag voor je! Bij jou als wijnliefhebber staan wijnglazen natuurlijk centraal. Maar hoe leuk is het om je eigen persoonlijke wijnglas te ontwerpen? Dit kan je bijvoorbeeld thuis doen maar er zijn ook genoeg workshops te vinden online. Om op inspiratie te komen raden wij je aan om google en pinterest te gebruiken. Hierbij kan je kijken naar de verschillende thema’s wijn. Mocht je dit een leuk idee vinden en dit willen doen? Wij hebben wat leuke knutsel ideetjes voor je op een rijtje gezet:

Schoolbord en krijt

Hoe origineel idee is dit? Je doopt de onderkant van je wijnglas in schoolbordverf of verft het zelf op de gewenste plekken. Als deze verf is opgedroogd kan je bijvoorbeeld een naam of een tekening met krijt hier op tekenen. Dit is een superleuk idee voor een feestje of bruiloft om zo de plekken aan te geven aan een tafel in plaats van naambordjes.

Bestickeren

Koop bij de action wat glittertjes en stickers en ga aan de slag! Plak jou wijnglas helemaal vol tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Maak met de glittertjes een glitter en glamour diva glas of hou het lekker simpel. Je kan hierdoor een echte party wijnglas maken voor een feestwijn. Tip: Je kan eventueel 10 minuten lijm gebruiken om deze

stickers extra goed vast te plakken.

Verven

Je kan door te verven op het wijnglas jouw ideale wijnglas creëren die nooit verkocht werd maar je wel wilde hebben. Denk hierbij aan een bepaald soort bloem, dier of jou idool. Tip: oefen eerst op een papiertje want de verf weghalen op een wijnglas houd soms vlekken over waardoor t niet mooi meer is. 

Kandelaar of stolp

Een wijnglas kan je ook creatief gebruiken door het een andere functie te geven. Je kan er namelijk ook een kandelaar of een stolp voor over een plant of voorwerp van maken! Zo werk je je overschot aan wijnglazen in de kast die je eigenlijk weg wilde gooien toch een beetje weg. Twee vliegen in één klap dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *