bureaustoel

3 Tips voor bureaustoelen

Als je veel zit tijdens het werk is het belangrijk om te investeren in een bureaustoel dat comfortabel is. Om de juiste houding aan te kunnen nemen zijn ergonomische opties zeker een vereiste. We hebben de top drie beste bureaustoelen van 2022 voor je op een rij gezet.

Herman Miller Aeron

De Herman Miller bureaustoel staat wat ons betreft stipt op nummer één. Dit model bestaat al heel wat jaren maar is voorlopig nog steeds niet van de troon gestoten. De stoel oogt professioneel en het comfort is van een hoog niveau. Opvallend is dat vrijwel alles naar wens aan te passen is. Zo kun je bijvoorbeeld bij de dwars zones de spanning aanpassen. En kan de armleuningen worden gekanteld. Het is een complete bureaustoel dat wel een flinke investering vereist. De Herman Miller Aeron bureaustoel is verkrijgbaar vanaf € 1299,00. Je krijgt daar wel maar liefst twaalf jaar garantie voor terug, dus je gaat er gegarandeerd lang mee doen. Een goede Bureaustoel kopen? Kies voor de Herman miller aeron!

BenS 803-Bsc-3 ergonomische bureaustoel

Wil je heel graag een comfortabele bureaustoel met veel opties maar is de hoofdprijs betalen voor jou geen optie? Kijk Dan eens naar de BenS 803-Bsc-3 ergonomische bureaustoel. De stoel is geschikt voor iedereen met een maximaal gewicht van 140 kilo. de opties zijn eindeloos. Zo kun je de stoelhoogte aanpassen maar ook de hoogte van de armleuningen en kan de rugleuning worden gekanteld. Het is een prima bureaustoel als je er fulltime gebruik van moet maken. De prijs is daarnaast ook een stuk interessanter. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 299,00.

Ahrend 2020 Verta

Dan zijn we aangekomen bij de laatste bureaustoel van onze top drie. De Ahrend 2020 Verta is een bureaustoel dat veel goede recensies krijgt. Dat is ook niet gek, ze gaan makkelijk tien jaar mee en er zijn veel ergonomische instelmogelijkheden. Je kunt niet alleen de stoelhoogte- maar ook de diepte aanpassen. Dat geldt ook voor de armleuningen. Verder is rugkanteling natuurlijk ook mogelijk. De bureaustoel wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf en wordt veel gebruikt op kantoren in ons land. Waar veel mensen lovend over zijn is de zitkussen. Deze zit zo comfortabel dat je na werktijd door wilt gaan. De stoel is tot slot ook prima betaalbaar met een vanaf prijs van € 599,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *