22 december 2014 - 30 Kislev 5775
   
Text Size

Zoeklicht het land in met drie Regiodagen

het zoeklichtDe Zoeklicht Regiodagen zijn dit najaar in Houten, Hendrik Ido Ambacht en Hoogeveen. In plaats van één landelijke Toogdag zoekt Het Zoeklicht de mensen op. Het thema voor de drie Regiodagen is ‘Verzoening, vervulling en verwachting’. Op het programma staat naast de sprekers en muzikanten ook veel samenzang.

Dit thema raakt de essentie van de boodschap van de Bijbel: de verzoening met God door de genade van de Here Jezus, de vervulling met de Heilige Geest en de verwachting van de wederkomst van de Here Jezus en een eeuwig leven met Hem. Het is de boodschap die Het Zoeklicht al bijna een eeuw uitdraagt, maar die meer dan ooit nodig is in een turbulente wereld waarin zoveel mensen in verwarring zijn. De Zoeklicht Regiodagen zijn op zaterdag 28 september in Houten, 5 oktober in Hendrik Ido Ambacht en 12 oktober in Hoogeveen.

Henk Schouten spreekt op de drie Regiodagen. Als hoofdredacteur van Het Zoeklicht is hij natuurlijk door en door bekend met de inhoud van deze drie kernbegrippen. In Houten spreekt ook Bert van Twillert. Hij heeft namens Het Zoeklicht al diverse seminars in het land en Bijbelstudieweken op conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn gegeven.

Feike ter Velde is present in Hendrik Ido Ambacht. Hij is al jarenlang aan Het Zoeklicht verbonden, is een veelgevraagd spreker en is landelijk bekend uit de tijd dat hij voor de EO het programma ‘God verandert mensen’ presenteerde. In Hoogeveen is Theo Niemeijer de tweede spreker. Hij is voorganger van de vrije Baptistengemeente in Enschede en al bijna dertig jaar verbonden aan het werk van Het Zoeklicht.

De Zoeklicht Regiodagen beloven feestdagen met een duidelijke boodschap te worden. Tijdens de drie dagen is er veel samenzang met begeleiding van onder meer Wim en Wilbert Magré en organist Dick Vermeulen. Verder is er muzikale medewerking van onder meer U-Turn, Mission Grace, Piet Smit en de Continental Kids. Voor de kinderen t/m 12 jaar is er een apart kinderfeest.

De dagen beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 15.30 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie en het programma op www.zoeklicht.nl/regiodagen

Alleen abonnees van Uitdaging kunnen hier reageren!
Klik rechts boven op de banner om u aan te melden voor de gratis evangelische maandkrant Uitdaging.

columns
The weather on your Homepage
Maa, 22.12.14
Weather state: geheel bewolkt, winderig geheel bewolkt, wi..
WZW
48 km/h
max. 12°C
min. 9°C
Radarbeelden
Uitgeverij Inspire Media bv maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.
Site Meter